Apple Watch ondersteuning Cliënt Online

Het accountancy klantenportaal Cliënt Online is geüpdatet naar versie 3.14. Deze nieuwe versie brengt veel nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. Daarnaast zijn de iOS apps uitgebreid met een flink aantal nieuwe features.

Nieuwe iOS app

Apple Watch ondersteuningApple-Watch-Steel-Image-4

We hebben een eerste verkenning gedaan van de mogelijkheden die de Apple Watch te bieden heeft. Zo is in de watch-app zichtbaar hoeveel taken er nog open staan in het portaal en worden de pushnotificaties ook op de Apple Watch getoond.

Bestanden samenvoegen en rand-detectie

Daarnaast is het mogelijk om vanuit de iOS app meerdere documenten in één keer te delen met nóg meer andere apps en kunnen meerdere foto’s gemaakt worden (of in het fotoalbum worden geselecteerd) om deze samen te voegen tot één PDF-bestand. De nieuwe ‘rand detectie’ zorgt ervoor dat een document beeldvullend op de foto wordt gezet. Neem een foto van een pagina en de app snijdt automatisch de randen eraf en trekt het document recht

Over de apps

De apps van Cliënt Online bieden de mogelijkheid om snel en gemakkelijk documenten te raadplegen en te accorderen, het hele dossier te raadplegen, documenten te delen met andere apps en diensten en actueel nieuws wordt afgestemd op de individuele gebruiker. De apps zijn ook onder eigen kantoornaam in de Appstores te zetten en beschikbaar voor iOS en Android. Om dit soort mooie diensten te delen worden de apps nu nog prominenter gepromoot in notificaties over nieuwe documenten in het dossier, te accorderen bestanden en de gepersonaliseerde e-mailnieuwsbrieven.

Download de apps

Download de apps vanaf de app-pagina uit de Apple Appstore of de Google Play Store.

Cliënt Online 3.14

Exact koppeling

Koppelingen met andere softwarepakketten maken het gebruik van het portaal nog gemakkelijker. Daarom worden deze continu doorontwikkeld. Dit keer zijn er verbeteringen doorgevoerd in de koppeling met Exact. De koppeling is stabieler, flexibeler in te zetten en gebruikt minder dataverkeer.

LOR

Tot slot zijn er diverse mogelijkheden toegevoegd aan de module Accordering Online: een ‘Letter of Representation’ (LOR), ook wel Bevestiging bij de jaarrekening genoemd, kan worden toegevoegd om ook door cliënten te laten accorderen.

CoSign voor SBR Assurance

Ondersteuning voor CoSign is toegevoegd voor SBR Assurance. Op het portaal kan een XBRL-verklaring worden toegevoegd en met CoSign kan deze ondertekend worden met het persoonsgebonden beroepscertificaat. Meer informatie hierover vindt u hier.

Direct beschikbaar

Alle gebruikers op de standaardomgeving van Cliënt Online hebben de update direct gekregen. Met de overige gebruikers wordt individueel afgestemd wanneer de update wordt doorgevoerd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *