Koppeling Elsevier Nextens

Er bestond al een koppeling tussen de desktop aangiftesoftware van Elsevier (IB/VPB/BTW) en Accordering Online. De koppeling met de online aangiftesoftware Elsevier Nextens is nu ook operationeel. Met deze geïntegreerde koppeling kunnen IB, VPB, BTW en ICP aangiften via Cliënt Online ter accordering worden aangeboden aan de cliënt. Cliënt Online verzorgt de verzending naar Digipoort. De status van de aangifte kan volledig worden gevolgd in Elsevier Nextens.

Indien u wilt weten hoe u deze koppeling activeert, neemt u dan contact op met onze supportafdeling (033-75301334 of support@pinkweb.nl)

Voor meer informatie over Elsevier Nextens klik hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *