Cliënt Online nu in vier talen

Cliënt Online is per direct in vier talen beschikbaar: naast in het Nederlands en Engels, nu ook in het Duits en Frans.

Het volledige portaal is vertaald. Alle onderdelen en modules worden getoond in de taal die het kantoor als standaard heeft ingesteld of de keuze van/voor een individuele gebruiker. Ook alle e-mail- en sms-notificaties die gebruikers ontvangen worden automatisch verzonden in de taal die zij hebben aangegeven.

We vinden het belangrijk dat het werken met het portaal zo makkelijk mogelijk is voor alle gebruikers. Aansluiten bij die talen die individuele gebruikers het beste beheersen is daar een belangrijk onderdeel van. Er zijn veel kantoren die cliënten in Nederland bedienen met buitenlandse medewerkers. Daarnaast bedienen veel kantoren in de grensstreek ook buitenlandse cliënten die actief zijn op de Nederlandse markt. Het Cliënt Online portaal is hier nu volledig op voorbereid.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *