Nieuwe app ook voor Windows Phone

PinkWeb lanceert een Windows Phone versie van de app voor het accountancy klantenportaal Cliënt Online. Daarnaast is ook de Android app volledig vernieuwd. Met de Cliënt Online apps kunnen accountantskantoren op makkelijke en veilige wijze online samenwerken en communiceren met hun cliënten.

Apps zijn een belangrijk onderdeel van het Cliënt Online portaal en de gebruikerservaring voor zowel medewerkers van accountantskantoren als van hun cliënten. Gebruikers weten apps vaak beter en sneller te vinden dan mobiele websites en apps kunnen optimaal gebruik maken van innovatieve eigenschappen van de nieuwste telefoons.

Met de volledig vernieuwde app voor Android [download] wordt het meestgebruikte smartphone platform optimaal ondersteund. Ondanks dat Windows Phone [download] nog geen groot marktaandeel heeft t.o.v. Google en Apple, zijn er wel steeds meer accountantskantoren die voor optimale beheersbaarheid volledig gebruik maken van de combinatie van Windows 10 en Windows Phones. Met de nieuwe Windows Phone app kunnen die kantoren hun medewerkers en cliënten nu ook optimaal mobiel bedienen.

Functionaliteit

De apps bieden veel mogelijkheden en zijn gepersonaliseerd met het logo van het accountantskantoor dat de app aanbiedt. De volgende modules en functionaliteit zijn beschikbaar in de nieuwe Windows Phone en Android apps. De iOS app voor iPhone, iPad en Apple Watch is recent nog geüpdatet.

Accordering Online
Documenten goed- of afkeuren, zoals belastingaangiften en rapportages, en aangeven dat ze verstuurd kunnen worden naar bijvoorbeeld de Belastingdienst of Kamer van Koophandel. Cliënten kunnen in één keer documenten voor meer van hun bedrijven accorderen.

Dossier Online
Cliënten kunnen hun online dossier bij u inzien en documenten openen. Ze kunnen met de camera documenten scannen en uploaden in het online dossier. Gebruikers van het kantoor kunnen dit doen voor alle cliënten waar zij toegang tot hebben.

Actueel Online
Actuele nieuwsberichten lezen die speciaal zijn geselecteerd voor de individuele cliënt of gebruiker.

Contactinformatie 
In de app is uw contactinformatie opgenomen, zodat de cliënt snel contact kan opnemen.

Meer informatie over alle apps voor Cliënt Online

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *