PKISigning nu mogelijk vanuit Client Online

PinkWeb en PKISigning hebben samen een koppeling gerealiseerd tussen Client Online en de tool PKISigning. Met deze tool kunnen auditpraktijken makkelijk en snel digitaal kunnen ondertekenen en publiceren. Dankzij de nieuwe koppeling is het nu mogelijk om SBR-rapportages te verzamelen en ondertekenen vanuit één plek: jouw online omgeving.

Vanaf boekjaar 2017 wordt het voor middelgrote rechtspersonen verplicht om via SBR te deponeren. Deze deponering moet bestaan uit drie bestanden: de XBRL-jaarrekening, de XBRL-controleverklaring en een detached signature. Dit laatste wordt met het persoonsgebonden beroepscertificaat gecreëerd in het Linking en Signing-proces van PKISigning.

PKISigning is een nieuwe cloud applicatie waarmee je met één druk op de knop XBRL-rapportages kunt ‘linken’ en ‘signen’. De software is via een API naadloos geïntegreerd in je huidige software. Hierdoor is het niet nodig om een extra applicatie te downloaden.

Wil je meer informatie over PKISigning en de koppeling met Client Online? Zorg dan dat je op 10 oktober bij de sessie ‘SBR Assurance in de praktijk’ in Nieuwegein bent. Hier vind je gelijk alle achtergrondinformatie en de laatste updates ten aanzien van SBR Assurance.

Aanmelden kan via deze link.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *