De eerste keer: Het event van NU!

2 oktober vond het Het event van NU! plaats, georganiseerd door zes softwarepartners MLE, Dapas software, RADAR software, Payt, PinkWeb en MUIS Software.

Tijdens de dynamische introductie van Roelof Hemmen maakte het publiek direct kennis met de zogenaamde ‘catchbox’. Roelof stelde een vraag en voordat men het in de gaten had, gooide hij de catchbox naar een willekeurige deelnemer voor een antwoord. De toon was gezet.

Initiator, Harrie van den Bersselaar van RADAR software volgde met een inspirerende opening. De ‘Hype Cycle’ van Gartner nam hij als basis om de diverse technologische ontwikkelingen een plaats te geven in het NU.

Tijdens het panel, waar Jacco Oudhof, Dapas software, Michiel Wijma, MLE en Samira El Bouziani, PinkWeb aan deelnamen, werd er stil gestaan bij de uitdagingen die de accountant dagelijks tegenkomt. Verder werd er gediscussieerd over de inhoud van het accountancy-vak.
De conclusie: dit vak zal niet zomaar verdwijnen, maar krijgt wel een andere insteek. Michiel eindigde met: “Ben trots, dit vak gaat niet verdwijnen!”

MUIS Software gaf in een levendige act weer, hoe makkelijk je een administratie tegenwoordig geheel digitaal en gerobotiseerd kunt verwerken.

MLE dirigeerde onder het genot van klassieke muziek het publiek in 15 minuten door de applicatie heen en maakte een samenstelopdracht in een prachtig rokkostuum als een echte dirigent.

Dapas software werd geïnterviewd door Roelof over hun Compliance Manager. Er werd een gevoelige snaar geraakt, want de compliance problematiek bleek bij veel kantoren te spelen!

RADAR software legde beeldend uit dat je CRM moet gaan beleven. Een belangrijk voordeel: de omzet stijgt door niet meer af te boeken! De herkenning in de zaal was groot en zorgde voor interactie.

PinkWeb showde heel overzichtelijk wat het voordeel en het gemak is om informatie met je klanten via het portaal uit te wisselen met onder andere Formulier Online en Dossier Online.

Payt wist de aandacht te trekken met de grote bedragen aan openstaande debiteuren binnen accountancy. Door gebruik te maken van de applicatie kun je direct veel geld verdienen en het bespaart veel onplezierige gesprekken.

Harrie van den Bersselaar sloot af met de woorden: “blij met de enthousiaste reacties, blij dat wij een event neer hebben kunnen zetten met oplossingen waar jullie NU wat aan hebben.”

Weetjes over Het Event van NU!:

  • 80% van de deelnemers gaf aan het een inspirerende middag te vinden
  • 100% van de deelnemers gaf aan voldoende betrokken te zijn bij het programma
  • 96% van de deelnemers vond dat de inhoud voldeed aan de verwachtingen

Blijf Het Event van NU! volgen, want er komt meer!

 

Heb je ons gemist op het event of wil je ons een vraag stellen?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *