Samenwerkingsverklaring PinkWeb en Unit4

PinkWeb en Unit4 hebben vandaag een samenwerkingsverklaring ondertekend. We ontzorgen klanten al jaren met koppelingen tussen Client Online en de oplossingen van Unit4. Met het tekenen van deze verklaring bevestigen we het belang van onze samenwerking en de intentie om continu te blijven verbeteren.

De software van Unit4 en Client Online van PinkWeb ondersteunt duizenden organisaties bij het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden, faciliteert online samenwerking met ondernemers en zorgt voor een automatische en gestandaardiseerde gegevensuitwisseling met uitvragende partijen als Belastingdienst, Kamer van Koophandel en banken.

Op dit moment koppelt Client Online met Fiscaal Gemak, Unit4 SBR Manager, Unit4 Document Management Systeem en middels Single SignOn met Unit4 Personeel & Salaris. Bovendien kijken we naar mogelijkheden om meer oplossingen te koppelingen en bestaande koppelingen naar behoefte te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten maximaal voordeel hebben van beide proposities.

PinkWeb is halverwege vorig jaar overgenomen door de Visma Group, maar blijft een zelfstandige identiteit binnen Visma. We geloven in de best-of-breed filosofie. Daarom koppelen we met meer dan 50 partijen en streven we er altijd naar om de samenwerking met bestaande en nieuwe partners te verbeteren.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *