Nieuwste koppelingen in Client Online

We vinden het bij PinkWeb belangrijk om in beweging te blijven en continu te ontwikkelen. Zowel in onze organisatie als in ons product. Dit betekent dat onze stakeholders en developers altijd op zoek zijn naar manieren om ons accountancy klantenportaal Client Online te optimaliseren.

Er is de afgelopen periode weer hard gewerkt aan het toevoegen van nieuwe functionaliteit. Op deze manier maken we Client Online nog sneller, beter en zo gebruikersvriendelijk als we kunnen. We willen in dit bericht je aandacht vestigen op twee nieuwe features.

Direct inloggen in SSO’s met SecureLogin
We hebben een koppeling gemaakt met SecureLogin, een Single SignOn (SSO) applicatie voor accountancy professionals. SecureLogin zorgt ervoor dat je in één klik kan inloggen in verschillende applicaties.

Voorheen moest je als gebruiker eerst met de SSO naar SecureLogin, waar je dan moest kiezen voor de applicatie die je wilde starten. Dit was omslachtig. Gebruikers willen graag direct vanuit het portaal inloggen in de applicaties die ze nodig hebben.

Dankzij de nieuwe koppeling zijn alle beschikbare SSO’s uit SecureLogin zichtbaar tussen die in het portaal. Kies je voor één van deze applicaties dan wordt je automatisch doorgestuurd én ingelogd.

Automatische login via Active Directory
Het is nu mogelijk om automatisch in te loggen in de online omgeving wanneer je bent ingelogd in Windows Azure Active Directory (onderdeel van Office 365). Dit was een veelgehoorde wens en we vonden het belangrijk om deze te realiseren.

Met de automatische login wordt het voor kantoorgebruikers nog makkelijker om de online omgeving te gebruiken. Werk je namelijk in Azure Active Directory dan is het niet nodig om apart met gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen in het portaal.

Momenteel is deze mogelijkheid er alleen voor kantoren met een eigen hostomgeving. We gaan het binnenkort beschikbaar maken voor onze enterprise klanten op de shared omgeving.

Meer weten?
Ben je een gebruiker en wil je meer informatie over deze nieuwe features? Of nog geen klant en nieuwsgierig wat Client Online voor jouw kantoor kan betekenen? Neem contact met ons op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *