Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij Visma | PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cyber security, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Productnieuws

19 mei 2022

Maak kennis met de nieuwe Sharepoint koppeling

Visma | PinkWeb heeft een koppeling ontwikkeld tussen het PinkWeb klantenportaal voor accountancy en het veelgebruikte Sharepoint. Met deze nieuwe, krachtige integratie ontsluit je Sharepoint op een makkelijke en veilige manier naar klanten. Je uploadt documenten vanuit het Sharepoint dossier in het portaal én de klant kan dit andersom ook doen.

Lees verder

Lees verder

Productnieuws

7 april 2022

Digitaal ondertekenen met Visma | PinkWeb nu nog vollediger

Visma | PinkWeb introduceerde eind vorig jaar een eigen ondertekenoplossing: Connected Signing. Digitaal ondertekenen, maar dan als onderdeel van het volledige digitale proces in plaats van een losstaande handeling. Volledig geïntegreerd, zonder onnodig handwerk en met minder risico op fouten. We hebben Connected Signing nu nóg verder verbeterd.

Lees verder

Lees verder

Productnieuws

18 februari 2022

Snel en veilig inloggen in je portaal met Google of Microsoft

De meeste mensen hebben tegenwoordig meerdere online accounts en dat betekent veel inloggegevens om te onthouden. Vervelend, want je wil gewoon snel in een applicatie kunnen. Deze feedback krijgen wij ook regelmatig en daar hebben we naar geluisterd. Sinds deze week kun je inloggen in het PinkWeb portaal met je bestaande Google- of Microsoft-account. Veilig, snel en vooral heel erg makkelijk.

Lees verder

Lees verder

Productnieuws

2 december 2021

Visma | PinkWeb introduceert Connected Signing

PinkWeb voegt ondertekenen van PDF-documenten toe aan het PinkWeb klantenportaal voor accountancy. Documenten goedkeuren is al mogelijk sinds de eerste versie van ons portaal. Met Connected Signing wordt de digitale handtekening onderdeel van het volledige digitale proces.

Lees verder

Lees verder

Productnieuws

11 april 2019

Inloggen met Authenticator in Client Online

PinkWeb hecht waarde aan gebruikersgemak en veiligheid. Daarom hebben we een nieuwe techniek voor twee-factor-authenticatie in Client Online gebouwd. Het is vanaf nu mogelijk om in te loggen met een Authenticator app.

Lees verder

Lees verder

Productnieuws

13 november 2017

Client Online ondersteunt als eerste Preparer Extensions

PinkWeb heeft via haar oplossing Client Online een eerste deponering van een XBRL jaarrekening met Preparer Extensions én accountantsverklaring gerealiseerd. Dat Client Online Preparer Extensions ondersteunt is nu een feit.

Lees verder

Lees verder