Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cybersecurity, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Bekijk onze kalender voor actuele evenementen

PinkWeb Product Update banner

Productnieuws

31 mei 2023

PinkWeb Product Update – Mei 2023

PinkWeb is continu in beweging. Nieuwe integraties, updates in bestaande functionaliteiten of ‘gewoon’ bugfixes: we nemen jou graag mee in wat we allemaal doen. Elke maand geven we je een update van de mooie en belangrijke updates in onze oplossingen. Vandaag in de spotlight: CRMHub en nieuwe schermen bij het accorderen.

Lees verder

Lees verder
Focus op cybersecurity bij Visma PinkWeb

Productnieuws

1 mei 2023

Realtime synchronisatie van CRM-gegevens in al je software met de CRMHub

Maak kennis met de CRMHub: dé verbinding tussen CRM-systemen en alle andere software die je als accountant gebruikt. Met dit Visma-product werk je efficiënter, veiliger en ben je super flexibel. De CRMHub komt voort uit de Visma Connected Experience voor Accountants en is beschikbaar voor gebruikers van PinkWeb, Visionplanner en binnenkort Yuki.

Lees verder

Lees verder
PinkWeb en Visionplanner bieden complete oplossing voor middelgrote jaarrekening

Productnieuws

25 april 2023

PinkWeb en Visionplanner bieden complete oplossing voor middelgrote jaarrekening

SBR Assurance is beschikbaar in PinkWeb en hiermee bieden we samen met Visionplanner een complete oplossing voor de middelgrote jaarrekening. Van het opstellen van de jaarrekening tot aan het indienen bij de KvK: de accountant blijft voor het volledige proces binnen PinkWeb en Visionplanner. Veilig, makkelijk en vertrouwd.

Lees verder

Lees verder
SBR Assurance is veiliger, makkelijker en efficiënter dan ooit.

Productnieuws

20 april 2023

Blijf in de vertrouwde omgeving: SBR Assurance in PinkWeb

SBR Assurance is veiliger, makkelijker en efficiënter dan ooit. Vanaf vandaag rond je als accountant het volledige SBR Assurance proces af in PinkWeb. Je blijft binnen je vertrouwde online omgeving en werkt zo makkelijker, veiliger en je riskeert minder fouten. Bovendien is het gebruik van fysieke tokens verleden tijd.

Lees verder

Lees verder

Productnieuws

29 maart 2023

Automatisch medewerkers aanmaken met PinkWeb en Afas

Het handmatig aanmaken van gebruikers in onze software is verleden tijd voor klanten die PinkWeb en Afas ERP gebruiken. We hebben een koppeling gemaakt waarmee je je kantoormedewerkers snel en makkelijk vanuit Afas aanmaakt en updatet in PinkWeb. Eventuele wijzigingen worden dag en nacht gesynchroniseerd.

Lees verder

Lees verder
PinkWeb Product Update

Productnieuws

23 maart 2023

PinkWeb Product Update – maart 2023

PinkWeb is continu in ontwikkeling. Of het nou gaat om een nieuwe integratie, een update in bestaande functionaliteit of ‘gewoon’ een bugfix: we nemen jou graag nog meer mee in wat we allemaal doen. In de PinkWeb Productupdate vind je daarom iedere maand een selectie van mooie en belangrijke updates in onze oplossingen.

Lees verder

Lees verder