Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij Visma | PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cyber security, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Bekijk onze kalender voor actuele evenementen

Visma Advisor integratie met PinkWeb

Productnieuws

4 oktober 2022

Efficiënt werken met de Visma Advisor integratie

Maak kennis met onze nieuwe Visma Advisor koppeling. Met deze CRM-oplossing van Visma Software kan je op efficiënte wijze jouw cliëntbeheer en CRM uitvoeren. Het pakket kent daarnaast nog veel andere mogelijkheden voor jouw practice management en integreert probleemloos met meerdere Visma software-pakketten.

Lees verder

Lees verder
Tijdrovende processen eenvoudig maken met de Visma CRMHub

Productnieuws

29 september 2022

De Visma CRMHub maakt tijdrovende processen eenvoudig en veilig

Visma | PinkWeb introduceert de Visma CRMHub. De oplossing voor een tijdrovend probleem: klantgegevens automatisch synchroniseren in alle gebruikte software. De Visma CRMHub ondersteunt de meest gebruikte CRM-pakketten in accountancy en steeds meer software-oplossingen sluiten aan om klantgegevens te ontvangen en up-to-date te houden.

Lees verder

Lees verder
Verbeterde SSO met Visionplanner

Productnieuws

10 augustus 2022

Verbeterde SSO met Visionplanner

Goed nieuws voor gebruikers van het PinkWeb portaal en de rapportagesoftware van Visionplanner: we hebben de single sign-on (SSO) tussen onze pakketten verbeterd. Je kon al vanuit het portaal inloggen bij Visionplanner en nu werkt dat nog geruislozer, zonder extra tussenstappen zoals het koppelen van een account. Bovendien is de nieuwe manier van inloggen veiliger en toekomstbestendig.

Lees verder

Lees verder
PinkWeb Portaal App Promotiepakket

Nieuws

18 juli 2022

Breng je portaal app onder de aandacht met een eigen promotiepakket

Met de PinkWeb portaal app schakel je sneller met je klanten. Een document inzien, aanleveren of ondertekenen: het kan altijd en overal, gewoon via mobiel. Zo ben jij minder tijd kwijt aan wachten op acties van je klant en geef je hem het gevoel dat je 24/7 dichtbij bent. We bieden nu een uniek promotiepakket om jouw klanten te overtuigen van de app.

Lees verder

Lees verder
Zichtbaar ondertekenen in het portaal nu ook voor klanten van accountants

Productnieuws

13 juli 2022

Zichtbaar ondertekenen in het portaal nu ook voor klanten van accountants

Visma | PinkWeb voegt weer nieuwe functionaliteit toe aan Connected Signing - het ondertekenen van documenten in ons portaal, volledig geïntegreerd in je digitale werkproces. Het is vanaf nu ook voor klanten van accountants mogelijk om een zichtbare digitale handtekening te zetten op door de accountant aangeboden PDF-documenten.

Lees verder

Lees verder

Productnieuws

7 juli 2022

Nieuwe koppeling met Alure CRM

Gebruik jij het PinkWeb portaal en Alure CRM naast elkaar? Dan hebben we een mooie ontwikkeling voor je. We hebben een nieuwe integratie tussen ons portaal en de CRM-module van Alure. De koppeling is nu sneller dan ooit en we bieden meer mogelijkheden op gebied van user management.

Lees verder

Lees verder