Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cybersecurity, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Nieuws

16 juli 2024

Status terugkoppeling Exact Online beschikbaar

Softwaresystemen die samenwerken, werken beter voor jou. “Eén vinkje in Exact Online is genoeg om de statussen automatisch te updaten in Exact Online.”

Lees verder

Lees verder

Nieuws

10 juli 2024

Nieuwste ontwikkelingen bij PinkWeb (video)

Tijdens PinkWeb Goes Orange heeft Ewoud (Productmanager) onze nieuwste innovaties en toekomstige plannen gedeeld. Speciaal voor de afwezigen vertelt hij je in het kort wat deze nieuwe ontwikkelingen zijn.

Lees verder

Lees verder

Nieuws

1 juli 2024

Algemene portal upgrade

Bij PinkWeb blijven we innoveren. We zijn blij om aan te kondigen dat we een technische upgrade van ons portaal hebben doorgevoerd, met verbeteringen die je misschien niet direct zult merken, maar wel heel belangrijk zijn!

Lees verder

Lees verder

Nieuws

23 mei 2024

Dividendbelasting nu te beheren met PinkWeb

Vanaf 1 juli 2024 is het verplicht om de aangifte dividendbelasting digitaal te doen bij de Belastingdienst. Zoals je van PinkWeb verwacht hebben wij hier op ingespeeld en is het vanaf nu mogelijk om deze te beheren en deponeren.

Lees verder

Lees verder

Nieuws

15 mei 2024

Belasting betalen met iDeal is nu mogelijk!

Voor sommigen een lang gekoesterde wens: het betalen met iDeal in PinkWeb. Dat kan vanaf nu! Jouw klant kan met deze nieuwe feature zijn/haar omzetbelasting gelijk betalen wanneer deze geaccordeerd is.

Lees verder

Lees verder

Nieuws

2 mei 2024

PinkWeb introduceert dossier koppeling DocuWare

DocuWare levert cloud software voor documentbeheer en workflow automatisering. Door de koppeling kun je je documenten veilig delen en beheren zoals je van PinkWeb gewend bent.

Lees verder

Lees verder

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.