PinkWeb is ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd

Pink Web Applications B.V. is gecertificeerd volgens de ISO/IEC 27001:2013 norm voor informatiebeveiliging.

De certificering geeft aan dat PinkWeb alle processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde heeft en het informatiebeveiligingssysteem beschikt over een solide en veilige structuur.

ISO 27001:2013 toetst het managementsysteem van informatiebeveiliging. Klanten en gebruikers hebben daarmee de zekerheid dat PinkWeb informatiebeveiliging beheerst, optimaal heeft geïmplementeerd in haar beleid en processen en continu werkt aan verbeteringen.

Scope van certificering

De scope waarop PinkWeb is gecertificeerd is als volgt:

Het ontwikkelen, verkopen en beheren van online accountancy software.

Bij PinkWeb valt het hele bedrijfsproces dus binnen deze scope: alle maatregelen uit het normenkader zijn van toepassing verklaard in de Statement of Applicability en geïmplementeerd in de organisatie.

Download hier onze Statement of applicability.

“Certificering voor informatiebeveiliging van groot belang”

We vinden het bij PinkWeb zeer belangrijk dat accountants en hun cliënten ervan op aan kunnen dat hun gegevens zo veilig mogelijk worden verwerkt en beheerd. We willen dat niet alleen zeggen, we willen ook bewijzen dat we daar serieus werk van maken. De ISO 27001:2013 certificering is de formele bevestiging dat we aan de hoogste standaarden voldoen.

Certificaat

Security Officer

Heeft u vragen over informatiebeveiliging of de certificering van PinkWeb, dan kunt u contact opnemen met de Security Officer:
Dhr. Harmen Thiewes
033-7501334