Alle PinkWeb integraties op één centrale plek

Geplaatst op 19-10-2022 in Nieuws

Keuzevrijheid en ‘best of breed’. Dat is waar wij bij Visma | PinkWeb in geloven. Jij zou niet gedwongen moeten worden om bepaalde oplossingen wel of niet te gebruiken. Jij kiest wat bij jou, je organisatie en je klanten past. Integraties helpen je om tijd te besparen en om informatie op een veilige manier uit te wisselen en inmiddels staan er al meer dan 60 integraties voor je klaar. 

 

 

Daarom lanceren wij de PinkWeb App Store! Een overzichtelijke plek voor alle beschikbare integraties met PinkWeb. Je leest wat je met de integratie kunt en kan deze direct aanvragen voor jouw PinkWeb omgeving.

Bekijk op één overzichtelijke plek alle mogelijke integraties op gebied van Connected Signing, CRM-software, CRMHub, documenten delen en Single Sign-on. Wij helpen bij de voorbereiding, installatie, configuratie, het testen en uitleg of training. En dat voor een vast bedrag die je terug kan vinden bij het pakket. Zo weet jij precies wat jij kan verwachten.

Dus wil jij nog makkelijker documenten digitaal ondertekenen, jouw CRM data nog beter op orde krijgen, veiliger documenten delen of geen gedoe meer hebben met losse inlogsystemen? Neem dan zeker een kijkje in onze PinkWeb App Store!

Naar de App Store