Alle PinkWeb integraties op één centrale plek

Geplaatst op 19-10-2022 in Nieuws

Keuzevrijheid en ‘best of breed’. Dat is waar wij bij Visma | PinkWeb in geloven. Jij zou niet gedwongen moeten worden om bepaalde oplossingen wel of niet te gebruiken. Jij kiest wat bij jou, je organisatie en je klanten past. Integraties helpen je om tijd te besparen en om informatie op een veilige manier uit te wisselen en inmiddels staan er al meer dan 60 integraties voor je klaar. 

 

 

Daarom lanceren wij de PinkWeb App Store! Een overzichtelijke plek voor alle beschikbare integraties met PinkWeb. Je leest wat je met de integratie kunt en kan deze direct aanvragen voor jouw PinkWeb omgeving.

Bekijk op één overzichtelijke plek alle mogelijke integraties op gebied van Connected Signing, CRM-software, CRMHub, documenten delen en Single Sign-on. Wij helpen bij de voorbereiding, installatie, configuratie, het testen en uitleg of training. En dat voor een vast bedrag die je terug kan vinden bij het pakket. Zo weet jij precies wat jij kan verwachten.

Dus wil jij nog makkelijker documenten digitaal ondertekenen, jouw CRM data nog beter op orde krijgen, veiliger documenten delen of geen gedoe meer hebben met losse inlogsystemen? Neem dan zeker een kijkje in onze PinkWeb App Store!

Naar de App Store

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.