PinkWeb introduceert dossier koppeling DocuWare

Geplaatst op 02-05-2024 in Nieuws

PinkWeb blijft in beweging! Deze keer hebben we een dossier koppeling gebouwd met DocuWare. DocuWare levert cloud software voor documentbeheer en workflow automatisering. Door de koppeling kun je je documenten veilig delen en beheren zoals je van PinkWeb gewend bent.

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig: in DocuWare geef je aan dat je een document wil delen met PinkWeb. Het document verschijnt vervolgens direct in PinkWeb, in dezelfde folderstructuur als in DocuWare, bij de betreffende ondernemer. Geaccordeerde documenten worden automatisch doorgezet naar de map ‘Accorderingen’ in DocuWare. Je kunt per documenttype configureren in welke folder de accorderingen terecht moeten komen.

Natuurlijk kun je ook vanuit PinkWeb documenten uploaden in het dossier. Deze zijn enkele tellen later al zichtbaar in DocuWare. Notificaties zijn vanzelfsprekend onderdeel van de integraties. Zo zijn kantoor en ondernemer direct op de hoogte.

DocuWare en PinkWeb: snel, veilig en doeltreffend. Denk jij erover om DocuWare te gaan gebruiken in combinatie met PinkWeb? Vraag deze koppeling aan via de knop hieronder.

 

DocuWare koppeling direct aanvragen Bekijk de DocuWare demovideo