Sneller acties uitvoeren in PinkWeb portaal met cliëntgroepen

Geplaatst op 08-12-2022 in Productnieuws

De PinkWeb developers zitten geen dag stil: er wordt continu hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze oplossingen. Zo is in onze online omgeving voor accountants een module vernieuwd waarmee je cliëntgroepen instelt. Hiermee kun je snel acties uitvoeren op meerdere gebruikers tegelijk.

 

Sneller acties uitvoeren in PinkWeb portaal met cliëntgroepen

 

Het was altijd al mogelijk om cliëntgroepen in te stellen in het PinkWeb portaal voor accountancy. Handig, want zo kun je zoveel gebruikers groeperen als je wilt en op die manier razendsnel rechten toekennen, toegang geven tot specifieke modules en applicaties of een mappenstructuur inrichten.

Meer mogelijkheden voor cliëntgroepen

En nu zijn er nog meer mogelijkheden binnen deze module. Het overzichtsscherm is begrijpelijker geworden en je kunt hier nu heel makkelijk een nieuwe groep aanmaken. Het inrichten van een standaard mappenstructuur voor een cliëntgroep verloopt sneller en intuïtiever. Bovendien kun je in het overzicht nu filteren, sorteren en makkelijker zoeken. Dit maakt het werken met deze module efficiënter, vooral als je veel verschillende cliëntgroepen hebt aangemaakt en gebruikt.

Cliëntgroepen zijn in te stellen door de beheerder van de online omgeving. De module is te vinden in de beheerdersinstellingen van het portaal. Ontdek zelf wat je allemaal kan met cliëntgroepen en andere modules in het portaal.

Ben je nog geen klant van ons en benieuwd naar de mogelijkheden van PinkWeb? We laten je graag vrijblijvend zien hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Plan hier jouw demo