Connected Signing

Omdat digitaal ondertekenen meer is dan het zetten van je handtekening.

Plan een gratis demo
Neem contact op

SHARE.

Snel en makkelijk documenten delen

CARE.

Zeker weten veilig

ANYWHERE.

24/7 vanaf iedere plek en device

Hoe werkt Connected Signing?

Aangiftes, notulen of rapportages… Ook het ondertekenen van deze documenten kan nu in ons portaal. Hoe dat werkt?

Download onze infographic

Whitepaper Connected Signing

Ondertekenen is een belangrijk onderdeel van je accountancy proces. Met een goede digitale ondertekenoplossing doe je dit nog veiliger, efficiënter en makkelijker. Maar ken jij de 5 valkuilen die afbreuk doen aan de betrouwbaarheid en efficiëntie van digitaal ondertekenen? Leer ze kennen in ons whitepaper!

Download onze Whitepaper

Vertel me meer!

Hoi! Ik ben Gert-Jan van Veluw en ik laat je graag zien hoe Connected Signing nou eigenlijk precies werkt in ons portaal. Laat me hieronder weten wanneer het jou uitkomt, dan neem ik contact met je op om jou alle ins en outs te laten zien.

Plan een afspraak

Ben jij klaar voor Connected Signing?

Plan een gratis demo

De Connected Signing roadmap

We werken continu aan het vollediger maken van onze digitale ondertekenoplossing. Ondertussen willen we dat je zo snel mogelijk profiteert van de mogelijkheden. Daarom lanceren we onze oplossing in fases.

In december 2021 begonnen we met sealing van PDF-documenten. Documenten krijgen een digitaal en gecertificeerd stempel dat zichtbaar blijft in Adobe als je documenten uit het portaal haalt.

Vanaf april kun je ook zichtbaar digitaal ondertekenen. Kies je voor ondertekenen met PinkWeb dan wordt er, naast de eerder genoemde sealing, automatisch een pagina toegevoegd aan het document met de handtekening van de accountant.

In de loop van 2022 werken we verder aan het zichtbaar ondertekenen door klanten van de accountant (als dit gewenst is), het deels kunnen bewerken van de digitale handtekening en het bijvoegen van een afbeelding van de eigen ‘natte’ handtekening bij de digitale ondertekening van het document.

Tot slot introduceren we gekwalificeerd ondertekenen van de accountantsverklaring bij de jaarrekening (SBR Assurance): het hoogste niveau van ondertekenen met een accountancy beroepscertificaat. Deze technologie maakt het mogelijk om het volledige SBR Assurance proces af te handelen in ons portaal.