De PinkWeb CRMHub maakt tijdrovende processen eenvoudig en veilig

Geplaatst op 29-09-2022 in Productnieuws

Visma | PinkWeb introduceert de PinkWeb CRMHub. De oplossing voor een tijdrovend probleem: klantgegevens automatisch synchroniseren in alle gebruikte software. De PinkWeb CRMHub ondersteunt de meest gebruikte CRM-pakketten in accountancy en steeds meer software-oplossingen sluiten aan om klantgegevens te ontvangen en up-to-date te houden.

 

Tijdrovende processen eenvoudig maken met de Visma CRMHub

 

Op het Visma Connected Experience Event voor accountants van 29 september 2022, is de werking van de PinkWeb CRMHub live getoond in combinatie met Visma Advisor CRM, Yuki en PinkWeb.

De meeste kantoren in accountancy geloven in “best of breed” software. Ze kiezen die oplossingen die het beste passen bij hun organisatie en hun klanten. Het is van belang dat de CRM gegevens in al die oplossingen up-to-date zijn. Zo worden werkzaamheden gestart op basis van de juiste informatie. Wijzigingen in klantgegevens worden meestal handmatig overgetikt in elk gebruikt softwarepakket. Dat kost veel handelingen en tijd, is foutgevoelig en er wordt vaak niet op de meest veilige manier omgegaan met gevoelige klantgegevens.

Het eenvoudiger maken en automatiseren van complexe processen en taken is belangrijk in de missie van Visma en PinkWeb. Daarbij staan de zorg voor informatiebeveiliging en gemak voor de gebruiker bovenaan. Medewerkers van accountancykantoren kunnen zo hun tijd besteden aan hun klanten in plaats van de klantgegevens.

Op dit moment worden al meer dan tien verschillende CRM-pakketten ondersteund als bron voor klantinformatie. De softwarepakketten in de Visma Connected Experience voor accountants zullen de komende tijd aansluiten. De eerste aangesloten pakketten zijn nu al live voor het ontvangen van klantgegevens en klantmutaties. Softwareleveranciers besparen veel tijd, geld en moeite door het niet hoeven bouwen en onderhouden van meerdere veilige en geavanceerde CRM-integraties. Voor veel accountantskantoren zal de PinkWebCRMHub gratis zijn in gebruik.

Meer over de PinkWeb CRMHub