Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cybersecurity, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Bekijk onze kalender voor actuele evenementen

Medewerkers

31 januari 2024

Afscheid Jelmer Nieuwenweg als Managing Director van PinkWeb

Na meer dan 20 jaar leiding te hebben geven aan onze mooie organisatie, neemt Jelmer Nieuwenweg afscheid als Managing Director van Visma | PinkWeb. Na een mooie reis, waarin PinkWeb elk jaar is gegroeid, onderdeel werd van Visma en intussen honderdduizenden gebruikers bedient, is het voor Jelmer tijd om andere activiteiten te ontplooien.

Lees verder

Lees verder
PinkWeb Product Team: Marcel Janssen, Arjan Roelofs, Ewoud van de Putte

Blogs

4 augustus 2023

Een efficiënt ondertekeningsproces met PinkWeb

PinkWeb heeft als missie om de efficiency op kantoren zo veel mogelijk te vergroten. Ook het ondertekeningsproces verloopt tegenwoordig via de online omgeving en leidt zo tot tijdwinst en gemak. "We kijken voortdurend welke stappen geautomatiseerd kunnen worden," zegt Marcel Janssen, Product Strategy Director bij PinkWeb.

Lees verder

Lees verder
Ridvan Bayrak, Customer Success Manager bij PinkWeb

Medewerkers

24 februari 2023

Customer Success bij PinkWeb: hoe Ridvan Bayrak klanten écht wil helpen

Ridvan Bayrak is sinds anderhalf jaar Customer Success Manager bij PinkWeb. Eerlijk, altijd zichzelf en met hart voor zijn klanten, heeft hij één doel: een goede relatie opbouwen met een kantoor en de klant écht verder helpen. In dit interview vertelt hij meer over zijn aanpak en doel met Customer Success.

Lees verder

Lees verder
Zo gaan je mensen van jouw nieuwe software houden

Blogs

27 december 2022

Zo gaan je mensen van jouw nieuwe software houden

Het implementeren van een nieuw softwarepakket verandert vaak de manier van werken in je organisatie, maar hoe overtuig je medewerkers van de noodzaak van een verandering? Het kan. Je kunt er zelfs voor zorgen dat iedereen van het systeem gaat houden. PinkWeb consultants Harold Vreeswijk en Mark Huys zijn opgeleid in verandermanagement en delen graag hun tips voor een succesvolle uitrol van nieuwe software.

Lees verder

Lees verder

Medewerkers

15 december 2022

“Ik voel dat we meer een gemeenschap zijn dan een plek waar je ‘gewoon’ werkt” Marvin Jansen over werken bij Visma en PinkWeb

We zouden bij PinkWeb nergens zijn zonder onze slimme en gedreven werknemers. Daarom zetten we hen graag af en toe in de spotlights. Bijvoorbeeld in dit interview met onze salesmanager Marvin Jansen, waarin hij meer vertelt over zichzelf, zijn werk en (Visma |) PinkWeb als werkgever. Leer Marvin beter kennen in dit blog.

Lees verder

Lees verder
Harold Vreeswijk over Signing Hub

Medewerkers

7 november 2022

De cirkel is rond met de Signing Hub met AI en ML

Bij Visma | PinkWeb stellen wij onszelf constant de vraag: hoe kunnen wij het onze klanten nog makkelijker maken? Harold Vreeswijk is voor velen een bekend gezicht. Hij is inmiddels al zeven jaar onderdeel van ons team, waar hij begon als developer en nu werkzaam is als consultant. Harold heeft veel ontwikkelingen meegemaakt bij Visma | PinkWeb, maar nu mochten hem vragen stellen over de ontwikkelingen met artificial intelligence en machine learning, waar hij nu aan werkt is én waar hij enthousiaste klanten voor zoekt om te testen!

Lees verder

Lees verder