Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij Visma | PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cyber security, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Kennisbank

15 maart 2022

PinkWeb ontwikkelt veilig met hulp van Visma Security Program

Cyber security is voor softwareontwikkelaars één van de belangrijkste speerpunten. Zeker wanneer gevoelige informatie wordt verwerkt. Bij PinkWeb doen we er alles aan om onze oplossingen zo veilig mogelijk te maken. In dit interview vertelt technisch directeur Gerbald van Ommeren wat development doet aan informatiebeveiliging én meer over het Visma Security Program.

Lees verder

Lees verder

Medewerkers

6 mei 2021

Visma | PinkWeb is de volgende halte op onze reis

Van een klein softwarebedrijf naar onderdeel van een grote, internationale speler. PinkWeb heeft de afgelopen twintig jaar een flinke reis gemaakt. Sinds begin april gaan we officieel verder als Visma | PinkWeb. Een logische volgende halte op onze route, denkt Managing Director Jelmer Nieuwenweg. In dit interview vertelt hij over de keuze voor de rebranding.

Lees verder

Lees verder

Medewerkers

16 februari 2021

Duizendpoot Dominique is onze nieuwe scrum master

Er zijn weinig mensen bij PinkWeb die zoveel taken hebben als onze developer Dominique Steenman. Ze begon dit jaar officieel als scrum master, bovenop de drie andere functies die ze al bekleedde. Zelf heeft ze geen enkel probleem met deze volle agenda. ‘Ik zit liever niet stil’, zei deze duizendpoot treffend in dit exclusieve interview.

Lees verder

Lees verder

Kennisbank

25 januari 2021

Consultancy bij PinkWeb: waarom goede onboarding belangrijk is

We horen vaak dat ‘mensen meekrijgen’ één van de grootste uitdagingen is bij het uitrollen van een portaal. Daarom hechten we veel waarde aan een uitgebreid onboarding traject. The star of the show? Ons kundige consultancy team, onder leiding van manager Guido van Lieshout. In dit interview vertelt hij over consultancy bij PinkWeb en waarom dit zo belangrijk is voor klanten.

Lees verder

Lees verder

Kennisbank

7 augustus 2020

Information Security Officer Harmen: houd je thuiskantoor veilig

Het coronavirus COVID-19 heeft veel uitdagingen met zich mee gebracht. Eén daarvan is thuiswerken en de kwetsbaarheden in informatiebeveiliging die hierbij komen kijken. Hoe heeft PinkWeb hier aandacht aan besteed? We spraken erover met onze eigen Information Security Officer Harmen Thiewes.

Lees verder

Lees verder

Medewerkers

3 juli 2020

Rob blikt terug op 10 jaar bij PinkWeb

Een bijzonder moment bij PinkWeb deze week: we vierden dat onze collega Rob Molenaar 10 jaar in dienst is. Als developer, scrum-master en tester van Client Online, heeft hij veel zien veranderen, zowel in het product als in de organisatie. ‘Maar de mentaliteit hier is niet veranderd. Veel vrijheid, een goede sfeer en gewoon leuke mensen.’

Lees verder

Lees verder