Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cybersecurity, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Bekijk onze kalender voor actuele evenementen

Ridvan Bayrak, Customer Success Manager bij PinkWeb

Medewerkers

24 februari 2023

Customer Success bij PinkWeb: hoe Ridvan Bayrak klanten écht wil helpen

Ridvan Bayrak is sinds anderhalf jaar Customer Success Manager bij PinkWeb. Eerlijk, altijd zichzelf en met hart voor zijn klanten, heeft hij één doel: een goede relatie opbouwen met een kantoor en de klant écht verder helpen. In dit interview vertelt hij meer over zijn aanpak en doel met Customer Success.

Lees verder

Lees verder
Zo gaan je mensen van jouw nieuwe software houden

Kennisbank

27 december 2022

Zo gaan je mensen van jouw nieuwe software houden

Het implementeren van een nieuw softwarepakket verandert vaak de manier van werken in je organisatie, maar hoe overtuig je medewerkers van de noodzaak van een verandering? Het kan. Je kunt er zelfs voor zorgen dat iedereen van het systeem gaat houden. PinkWeb consultants Harold Vreeswijk en Mark Huys zijn opgeleid in verandermanagement en delen graag hun tips voor een succesvolle uitrol van nieuwe software.

Lees verder

Lees verder

Medewerkers

15 december 2022

“Ik voel dat we meer een gemeenschap zijn dan een plek waar je ‘gewoon’ werkt” Marvin Jansen over werken bij Visma en PinkWeb

We zouden bij PinkWeb nergens zijn zonder onze slimme en gedreven werknemers. Daarom zetten we hen graag af en toe in de spotlights. Bijvoorbeeld in dit interview met onze salesmanager Marvin Jansen, waarin hij meer vertelt over zichzelf, zijn werk en (Visma |) PinkWeb als werkgever. Leer Marvin beter kennen in dit blog.

Lees verder

Lees verder
Harold Vreeswijk over Signing Hub

Medewerkers

7 november 2022

De cirkel is rond met de Signing Hub met AI en ML

Bij Visma | PinkWeb stellen wij onszelf constant de vraag: hoe kunnen wij het onze klanten nog makkelijker maken? Harold Vreeswijk is voor velen een bekend gezicht. Hij is inmiddels al zeven jaar onderdeel van ons team, waar hij begon als developer en nu werkzaam is als consultant. Harold heeft veel ontwikkelingen meegemaakt bij Visma | PinkWeb, maar nu mochten hem vragen stellen over de ontwikkelingen met artificial intelligence en machine learning, waar hij nu aan werkt is én waar hij enthousiaste klanten voor zoekt om te testen!

Lees verder

Lees verder
Visma PinkWeb Team

Medewerkers

1 november 2022

20 jaar experimenteren en focus aanbrengen

20 jaar geleden: Pink Web Applications VOF werd officieel ingeschreven bij de KvK. Een terugblik op 20 jaar PinkWeb, de experimenten, de focus en de medewerkers.

Lees verder

Lees verder
Luister naar de PinkWeb Podcast over cybersecurity

Kennisbank

12 oktober 2022

PinkWeb Podcast: Vijf tips om weerbaarder te zijn tegen cybercrime

Bij Visma | PinkWeb staat cybersecurity hoog in het vaandel. Bij alles wat wij doen, houden wij rekening met jouw online veiligheid. Wij kunnen niet altijd over je schouder meekijken, ook al worden steeds meer bedrijven het slachtoffer van cybercrime. Daarom delen we graag onze top 5 tips om jouw kantoor en data te helpen beschermen met PinkWeb.

Lees verder

Lees verder