Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij Visma | PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cyber security, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Bekijk onze kalender voor actuele evenementen

Harold Vreeswijk over Signing Hub

Medewerkers

7 november 2022

De cirkel is rond met de Signing Hub met AI en ML

Bij Visma | PinkWeb stellen wij onszelf constant de vraag: hoe kunnen wij het onze klanten nog makkelijker maken? Harold Vreeswijk is voor velen een bekend gezicht. Hij is inmiddels al zeven jaar onderdeel van ons team, waar hij begon als developer en nu werkzaam is als consultant. Harold heeft veel ontwikkelingen meegemaakt bij Visma | PinkWeb, maar nu mochten hem vragen stellen over de ontwikkelingen met artificial intelligence en machine learning, waar hij nu aan werkt is én waar hij enthousiaste klanten voor zoekt om te testen!

Lees verder

Lees verder
Visma PinkWeb Team

Medewerkers

1 november 2022

20 jaar experimenteren en focus aanbrengen

20 jaar geleden: Pink Web Applications VOF werd officieel ingeschreven bij de KvK. Een terugblik op 20 jaar PinkWeb, de experimenten, de focus en de medewerkers.

Lees verder

Lees verder
Luister naar de PinkWeb Podcast over cybersecurity

Kennisbank

12 oktober 2022

PinkWeb Podcast: Vijf tips om weerbaarder te zijn tegen cybercrime

Bij Visma | PinkWeb staat cybersecurity hoog in het vaandel. Bij alles wat wij doen, houden wij rekening met jouw online veiligheid. Wij kunnen niet altijd over je schouder meekijken, ook al worden steeds meer bedrijven het slachtoffer van cybercrime. Daarom delen we graag onze top 5 tips om jouw kantoor en data te helpen beschermen met PinkWeb.

Lees verder

Lees verder
Gerbald van Ommeren van Visma PinkWeb

Kennisbank

15 maart 2022

PinkWeb ontwikkelt veilig met hulp van Visma Security Program

Cyber security is voor softwareontwikkelaars één van de belangrijkste speerpunten. Zeker wanneer gevoelige informatie wordt verwerkt. Bij PinkWeb doen we er alles aan om onze oplossingen zo veilig mogelijk te maken. In dit interview vertelt technisch directeur Gerbald van Ommeren wat development doet aan informatiebeveiliging én meer over het Visma Security Program.

Lees verder

Lees verder

Medewerkers

6 mei 2021

Visma | PinkWeb is de volgende halte op onze reis

Van een klein softwarebedrijf naar onderdeel van een grote, internationale speler. PinkWeb heeft de afgelopen twintig jaar een flinke reis gemaakt. Sinds begin april gaan we officieel verder als Visma | PinkWeb. Een logische volgende halte op onze route, denkt Managing Director Jelmer Nieuwenweg. In dit interview vertelt hij over de keuze voor de rebranding.

Lees verder

Lees verder

Medewerkers

16 februari 2021

Duizendpoot Dominique is onze nieuwe scrum master

Er zijn weinig mensen bij PinkWeb die zoveel taken hebben als onze developer Dominique Steenman. Ze begon dit jaar officieel als scrum master, bovenop de drie andere functies die ze al bekleedde. Zelf heeft ze geen enkel probleem met deze volle agenda. ‘Ik zit liever niet stil’, zei deze duizendpoot treffend in dit exclusieve interview.

Lees verder

Lees verder