XBRL-koppeling Twinfield en PinkWeb

Twinfield en PinkWeb introduceren een geïntegreerde XBRL-koppeling tussen Twinfield online boekhouden en het accountancy klantenportaal Cliënt Online. Met deze koppeling kunnen OB-aangiften in XBRL-formaat automatisch ter accordering worden aangeboden aan de cliënt van een intermediair.

Met de koppeling kunnen belastingaangiften automatisch uit Twinfield worden ingestuurd op het klantenportaal van de intermediair. Het XBRL-bestand wordt direct gevalideerd en er wordt een helder rapport gecreëerd. Zo ontvangt de cliënt altijd een correct document en is voor de cliënt direct duidelijk welke informatie naar de Belastingdienst zal worden gestuurd. Op het klantenportaal kan de cliënt een digitale akkoordverklaring geven, waarna de aangifte via Digipoort direct online bij de Belastingdienst wordt ingediend.
Alle retourmeldingen en mededelingen van de Belastingdienst worden via het klantenportaal doorgegeven aan Twinfield, zodat de intermediair daar altijd de actuele status rondom het document kan volgen.

Deze koppeling is onderdeel van de nieuwste versie van Cliënt Online die op 27 september 2011 wordt gelanceerd. Op 28 september 2011 kan de koppeling op de Twinfield Nationale Accountancydag 2011 in Amsterdam door geïnteresseerden worden bekeken en uitgeprobeerd.

Naast deze koppeling voor XBRL-bestanden, kunnen gebruikers van het klantenportaal direct via Single SignOn inloggen op Twinfield. Door gebruik te maken van Single SignOn is het niet langer nodig om voor alle online diensten aparte inloglocaties, gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden, terwijl de authenticatie toch veilig is geregeld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *