PinkWeb ontvangt SBR-predicaat

PinkWeb heeft 25 juni het bronzen SBR-predicaat ontvangen van het bestuur van FRC (Financiële Rapportages Coöperatief). Het FRC is een initiatief van ABN AMRO, ING en de Rabobank voor de aanlevering van kredietrapportages door intermediairs via SBR aan de banken.

Het FRC is eind 2011 begonnen met de eerste integrale ketentesten om SBR aanlevering van kredietrapportage op een goede wijze te laten verlopen.  Tijdens deze tweede ketentest hebben 16 partijen het predicaat ontvangen, wat inhoudt dat zij kredietrapportages kwalitatief goed in SBR-formaat naar de banken kunnen versturen en dit ICT-matig goed faciliteren.  PinkWeb heeft de integrale ketentest succesvol afgerond en in beperkte tijd het hele SBR-traject richting de drie gezamenlijke banken doorlopen.
PinkWeb heeft de integrale ketentest voor banken uitgevoerd samen met de MKB-praktijk van KPMG en CaseWare. Hierbij heeft KPMG vanuit de klantdossiers in CaseWare automatisch de SBR kredietrapportage gegenereerd en via de klantenportaal van PinkWeb aangeleverd bij de bancaire infrastructurele voorziening (BIV) van de gezamenlijke banken.

Uiteraard zijn we erg trots op dit predicaat, en willen dan ook KPMG MKB en CaseWare bedanken voor hun inzet.

Meer informatie over SBR kredietrapportage vindt u op www.rapportageportaal.nl.

_DSC4012.jpg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *