Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cybersecurity, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Blogs

8 maart 2024

Steeds meer vrouwen in de accountancy, ook op hogere posities (interview)

Vandaag is het Internationale vrouwendag. In het kader hiervan én Equal pay day hebben we Patricia den Heijer (Directeur bij Van der Does Accountants & Adviseurs) gevraagd naar haar ervaringen over vrouwen binnen de accountancy sector.

Lees verder

Lees verder
Gebruik als accountant de digitale handtekening voor deze documenten

Blogs

14 november 2023

De 12 trends en ‘change forces’ in accountancy

In de wereld van accountancy vinden grote veranderingen plaats. We vroegen eerder aan accountancy office specialist Petteri Rantamäki van Visma Group of we een gedeeld beeld hebben of kunnen maken over waar we denken dat de accountancy sector naar toe gaat. Uit vele gesprekken met klanten, marktpartijen en softwaremakers resulteerde dat in een overzicht van 12 veranderingen die bepalend zijn voor de toekomst van accountants. En die bepalend zijn voor de manier waarop wij als softwareleverancier daar weer op inspelen. Onze missie bij PinkWeb is tenslotte om onze klanten optimaal voor te bereiden op de kansen en uitdagingen van de toekomst.

Lees verder

Lees verder

Klantverhalen

1 september 2023

Nooit meer dagenlang wachten op een handtekening

Sinds enige jaren kent Moore DRV een digitaal ondertekenproces. In plaats van dagen is nu binnen een paar uur een document voorzien van een handtekening. Al langer konden klanten van Moore DRV documenten digitaal goedkeuren. In 2019 maakte de accountants- en adviesorganisatie, met 14 kantoren in Zuidwest-Nederland, het digitaal ondertekenen van veel meer documenten mogelijk.

Lees verder

Lees verder
YENS B.V. over werken met PinkWeb en Sharepoint

Klantverhalen

28 juni 2023

YENS B.V.: Sharepoint Signing geeft toegevoegde waarde aan ons huidige proces

Toen Gerben de Rooder vijf jaar geleden zijn eigen administratiekantoor, YENS B.V., startte, had hij niet durven dromen te staan waar hij nu staat. “Ik had er niet eerder aan gedacht een eigen onderneming te beginnen. Toen ik merkte dat de digitalisering op gang kwam, zag ik dat processen flink geoptimaliseerd konden worden.”

Lees verder

Lees verder
Sandra Heinkens van Green Accountants werkt met PinkWeb

Klantverhalen

13 maart 2023

Green Accountants: efficiënt werken met goede software

Toen Green Accountants acht jaar geleden de deuren opende, was het vanzelfsprekend dat het kantoor werkzaamheden zoveel mogelijk zou automatiseren. De oprichters werkten eerder bij een Big4-kantoor. Ze waren gewend aan het gemak van goede software en willen daar geen concessies in doen.

Lees verder

Lees verder
HLB Witlox Van den Boomen

Klantverhalen

14 juli 2022

HLB Witlox Van den Boomen: Leuker werken in een strak gedigitaliseerde omgeving

Al jaren investeert accountants- en advieskantoor HLB Witlox van den Boomen in strakke digitale processen en data science. Het is een randvoorwaarde om goede mensen aan te trekken. Door slimme samenwerking met de klant ontstaat ruimte voor gave adviesklussen en blijft het werk uitdagend. In dit klantverhaal lees je waarom en hoe HLB Witlox Van den Boomen investeert in een strak gedigitaliseerde omgeving, om accountants te werven én te binden aan het kantoor.

Lees verder

Lees verder

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.