Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij Visma | PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cyber security, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Bekijk onze kalender voor actuele evenementen

Klantverhalen

19 oktober 2021

Visma | PinkWeb & HLB Witlox van den Boomen samen vooruit

‘Together we make it happen’ is de slogan van het nieuwe, net gefuseerde HLB Witlox van den Boomen. Het doel: één full service adviesorganisatie vormen die ondernemers ondersteunt in al hun ambities en uitdagingen. Reden voor felicitaties én een belofte vanuit Visma | PinkWeb. We intensiveren onze samenwerking, want ook op softwaregebied willen we er samen voor gaan.

Lees verder

Lees verder

Klantverhalen

11 mei 2021

‘Het draait als een tierelier’

De overgang naar digitaal werken ging bij Kantoor van de Mortel soepel. ‘En dat is te danken aan de geweldige ondersteuning van RADAR360 en Visma | PinkWeb’, zegt eigenaar Peter van de Mortel. Hij bedient het grootste deel van zijn klanten met beide oplossingen en, zoals hij het zelf zegt, ‘dat draait als een tierelier!’

Lees verder

Lees verder

Klantverhalen

28 april 2021

Inzicht en efficiency met Visma | PinkWeb en RADAR360

‘Gewoon goede producten.’ Zo omschrijven Sandra de Boer en Coby van Scheppingen van Hilgers Accountants het portaal Client Online van Visma | PinkWeb en de software van RADAR360. Het Purmerendse bedrijf is al zeker tien jaar trouwe gebruiker van beide oplossingen. ‘We hebben snel inzicht in klantgegevens en kunnen deze met weinig moeite up-to-date houden.’

Lees verder

Lees verder

Klantverhalen

20 april 2021

Aandacht voor de klant is het doel van digitalisering

DGAA Cadans is een kleine organisatie waarin aandacht voor de klant centraal staat. Aan het roer staat André de Groot. Hij omschrijft zichzelf als een mensenmens, ‘Ik wil er altijd zijn voor mijn klanten, wat ze ook vragen’, met een grote liefhebberij voor automatisering. RADAR360 en Visma | PinkWeb spelen een belangrijke rol in die automatiseringsstraat.

Lees verder

Lees verder

Klantverhalen

12 november 2020

Esther Stomps van Flynth: ‘We willen IT en de praktijk samenbrengen’

Er bestaat soms nog een kloof tussen het doel van software en het gebruik ervan in de dagelijkse praktijk. Dit constateerde Flynth ook. Daarom werden binnen de organisatie de zogenaamde veranderdomeinen in het leven geroepen. Esther Stomps leidt het veranderdomein voor het portaal van PinkWeb, dat al jaren door Flynth wordt gebruikt.

Lees verder

Lees verder

Klantverhalen

2 november 2020

Hilgers Accountants combineert online werken en persoonlijk contact

Een goede mix tussen online samenwerken en persoonlijk contact, dat is de ‘geheime’ kracht van Hilgers Accountants. Dit accountantskantoor uit Purmerend wordt geleid door Coby van Scheppingen en Sandra de Boer. Ze werken al bijna tien jaar online en zien de groeiende mogelijkheden van digitalisering, maar vinden ook dat het een hulpmiddel moet zijn. Geen doel.

Lees verder

Lees verder