Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cybersecurity, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Bekijk onze kalender voor actuele evenementen

Gebruik als accountant de digitale handtekening voor deze documenten

Kennisbank

14 november 2023

De 12 trends en ‘change forces’ in accountancy

In de wereld van accountancy vinden grote veranderingen plaats. We vroegen eerder aan accountancy office specialist Petteri Rantamäki van Visma Group of we een gedeeld beeld hebben of kunnen maken over waar we denken dat de accountancy sector naar toe gaat. Uit vele gesprekken met klanten, marktpartijen en softwaremakers resulteerde dat in een overzicht van 12 veranderingen die bepalend zijn voor de toekomst van accountants. En die bepalend zijn voor de manier waarop wij als softwareleverancier daar weer op inspelen. Onze missie bij PinkWeb is tenslotte om onze klanten optimaal voor te bereiden op de kansen en uitdagingen van de toekomst.

Lees verder

Lees verder

Klantverhalen

1 september 2023

Nooit meer dagenlang wachten op een handtekening

Sinds enige jaren kent Moore DRV een digitaal ondertekenproces. In plaats van dagen is nu binnen een paar uur een document voorzien van een handtekening. Al langer konden klanten van Moore DRV documenten digitaal goedkeuren. In 2019 maakte de accountants- en adviesorganisatie, met 14 kantoren in Zuidwest-Nederland, het digitaal ondertekenen van veel meer documenten mogelijk.

Lees verder

Lees verder
YENS B.V. over werken met PinkWeb en Sharepoint

Klantverhalen

28 juni 2023

YENS B.V.: Sharepoint Signing geeft toegevoegde waarde aan ons huidige proces

Toen Gerben de Rooder vijf jaar geleden zijn eigen administratiekantoor, YENS B.V., startte, had hij niet durven dromen te staan waar hij nu staat. “Ik had er niet eerder aan gedacht een eigen onderneming te beginnen. Toen ik merkte dat de digitalisering op gang kwam, zag ik dat processen flink geoptimaliseerd konden worden.”

Lees verder

Lees verder
Sandra Heinkens van Green Accountants werkt met PinkWeb

Klantverhalen

13 maart 2023

Green Accountants: efficiënt werken met goede software

Toen Green Accountants acht jaar geleden de deuren opende, was het vanzelfsprekend dat het kantoor werkzaamheden zoveel mogelijk zou automatiseren. De oprichters werkten eerder bij een Big4-kantoor. Ze waren gewend aan het gemak van goede software en willen daar geen concessies in doen.

Lees verder

Lees verder
HLB Witlox Van den Boomen

Klantverhalen

14 juli 2022

HLB Witlox Van den Boomen: Leuker werken in een strak gedigitaliseerde omgeving

Al jaren investeert accountants- en advieskantoor HLB Witlox van den Boomen in strakke digitale processen en data science. Het is een randvoorwaarde om goede mensen aan te trekken. Door slimme samenwerking met de klant ontstaat ruimte voor gave adviesklussen en blijft het werk uitdagend. In dit klantverhaal lees je waarom en hoe HLB Witlox Van den Boomen investeert in een strak gedigitaliseerde omgeving, om accountants te werven én te binden aan het kantoor.

Lees verder

Lees verder
HLB Witlox van den Boomen gaat samenwerken met Visma PinkWeb

Klantverhalen

19 oktober 2021

Visma | PinkWeb & HLB Witlox van den Boomen samen vooruit

‘Together we make it happen’ is de slogan van het nieuwe, net gefuseerde HLB Witlox van den Boomen. Het doel: één full service adviesorganisatie vormen die ondernemers ondersteunt in al hun ambities en uitdagingen. Reden voor felicitaties én een belofte vanuit Visma | PinkWeb. We intensiveren onze samenwerking, want ook op softwaregebied willen we er samen voor gaan.

Lees verder

Lees verder