PinkWeb Product Update LIVE 2023

Geplaatst op 30-10-2023 in Nieuws

De afgelopen periode hebben we verschillende mooie lanceringen gedaan. Aangezien we voor de komende ook zeer mooie plannen hebben, hebben we onze gewaardeerde klanten uitgenodigd voor een live product update. Deze keer niet via een mail of nieuwsbericht, maar persoonlijk bij ons op kantoor.

 

PinkWeb Product Update LIVE 2023

 

Tijdens deze informatieve middag zijn waardevolle inzichten besproken over de actuele trends in accountancy. We hebben vooruitgeblikt naar binnenkort te verwachten ontwikkelingen en natuurlijk zijn recente updates nogmaals in het zonnetje gezet. De bezoekers konden kennismaken met andere producten van Visma collega’s en ze waren getuige van de allereerste aankondiging van ons nieuwe KYC-product PinkWeb Comply.

 

12 actuele accountancy trends

Onze klanten werden door Visma Accountancy Specialist Petteri Rantamäki, meegenomen in onze analyse van 12 trends die op dit moment van belang zijn voor accountantskantoren. Van uitdagingen in recruitment en met werkdruk, tot nieuwe diensten in accountancy, businessmodellen en toenemende regelgeving. Deze trends zijn van groot belang voor de klanten van PinkWeb en leidend om met productontwikkelingen op in te spelen.

 

Nieuwe ontwikkelingen op het PinkWeb platform

PinkWeb staat niet stil. Er wordt samen met een groep klanten hard gewerkt aan PinkWeb Request, een compleet herontworpen module die volgend jaar wordt gelanceerd. Met deze nieuwe tool kunnen gebruikers moeiteloos gericht informatie uitvragen bij één of meerdere cliënten. Daarnaast krijgt onder andere PinkWeb Sign nog een grote upgrade. Dit betekent dat je binnenkort nog meer mogelijkheden krijgt rondom het ondertekenen van PDF-documenten. Natuurlijk hebben we PinkWeb Comply besproken. Dé innovatieve KYC oplossing met enkele unieke mogelijkheden.

Meer over PinkWeb Comply

 

Terugblik op recente ontwikkelingen

Klanten hebben een terugblik gehad van de meest recente ontwikkelingen van het platform. Hierbij zijn onderwerpen aan bod gekomen zoals: SBR Assurance, PinkWeb Sync (CRMHub), online trainingen, mobiele app, security. En integraties als AdminPulse, Alure Online, Silverfin, Visionplanner en meer!

Lees al het productnieuws

Goede afsluiting van de dag

Het is natuurlijk belangrijk om na een middag met veel informatie goed af te sluiten. Onder het genot van lekkere snacks, heerlijke cocktails en andere drankjes, hebben we samen bijgepraat, ideeën uitgewisseld en nieuwe connecties gelegd.

Nogmaals dank aan alle aanwezigen en we kijken ernaar uit jullie de volgende keer weer te verwelkomen!